Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Διδακτικές επισκέψεις

Επίσκεψη της ΣΤ' τάξης στο 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης   

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 οι μαθητές και οι μαθήτριες των δύο τμημάτων της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης "Γιάννης Ρίτσος", στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος για την ομαλή μετάβαση στο Γυμνάσιο. Τους/τις μαθητές/τριες υποδέχτηκε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Κονδυλόπουλος Ιωάννης, ο οποίος παρείχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη λειτουργία του Γυμνασίου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών/τριών. Ακολούθως, η καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας του σχολείου κ. Ιωάννα Πασταρματζή παρουσίασε τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των Αγγλικών και απάντησε σε σημαντικές απορίες των παιδιών.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, οι πρόεδροι των τμημάτων του Γυμνασίου ανέλαβαν να ξεναγήσουν τους/τις μαθητές/τριές μας στους χώρους του σχολείου και να τους/τις οδηγήσουν στα τμήματά τους, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διδασκαλία ενός μαθήματος.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στον προαύλιο χώρο, όπου ο γυμναστής του 4ου Γυμνασίου κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος παρείχε πληροφορίες για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Οι μαθητές/τριες αποχώρησαν ικανοποιημένοι/ες από τη γνωριμία τους με το σχολείο και συμφώνησαν ότι αυτή η διδακτική επίσκεψη συνέβαλε καθοριστικά στην ομαλή μετάβασή τους στο Γυμνάσιο.


Σύνολο καταχωρίσεων: 162   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 17/05/2018   Εμφανίσεις: 389

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ