Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Δράσεις, εκδηλώσεις

Ο αγιασμός στο 1ο Δ.Σ. Σπάρτης για το σχολικό έτος 2018-19   

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης για το σχολικό έτος 2018-19. Το σχολείο ζωντάνεψε και πάλι, καθώς οι χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισαν το προαύλιο, όπου τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Μπλάθρα και τον π. Θεόφιλο ενώπιον των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών του σχολείου ανάμεσα σε πλήθος γονέων και κηδεμόνων που συμμετείχαν με σεβασμό στην τελετή.

Ο π. Γεώργιος ευλόγησε τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου και τους/τις εκπαιδευτικούς, μοιράζοντας ευχές για μια φωτισμένη σχολική χρονιά αλλά και τονίζοντας τα οφέλη από τη σωστή εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Στη συνέχεια ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Τάσος Παπαγιαννάκος ανέγνωσε το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και η εκπαιδευτικός κ. Μαργαρίτα Βαν Χάουντ διάβασε τον χαιρετισμό που απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μάντω Αλέξη κάλεσε την εκπρόσωπο του Δήμου Σπάρτης κ. Χριστίνα Μακρυσοπούλου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Μάγδα Ματθαίου να απευθύνουν χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια καλωσόρισε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες στο σχολείο δίνοντας ευχές για μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας.

Μετά τη λήξη της τελετής οι μαθητές/τριες μετέβησαν στις νέες τους τάξεις, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους/τις νέους/ες δασκάλους/ες τους, να παραλάβουν τα βιβλία τους και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα λειτουργίας του σχολείου και τους βασικούς κανόνες της σχολικής ζωής.


Σύνολο καταχωρίσεων: 150   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 11/09/2018   Εμφανίσεις: 633

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ