Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Επιμόρφωση - σεμινάρια

Ενημερωτική εκδήλωση για τα όρια και τους κανόνες στη σχολική ηλικία   

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λακωνίας "Δίαυλος" διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με τίτλο: "Ακούω, κατανοώ, καθοδηγώ το παιδί μου - Όρια και κανόνες στη σχολική ηλικία".

Πολλοί ήταν οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών αλλά και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση και είτε μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους είτε αντάλλαξαν απόψεις και πρακτικές. Η ομιλήτρια κ. Καργάκου Κατερίνα, κοινωνική λειτουργός του Κέντρου "Δίαυλος", κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές με μεστό λόγο και εύστοχα παραδείγματα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ήταν κοινή η παραδοχή ότι τέτοιες συναντήσεις ωφελούν ποικιλοτρόπως εκπαιδευτικούς και γονείς στο δύσκολο έργο της ανατροφής και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Καργάκου Κατερίνα και το Κέντρο "Δίαυλος" για την τόσο χρήσιμη και ωφέλιμη συνεργασία τους με το σχολείο μας.


Σύνολο καταχωρίσεων: 26   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 16/11/2018   Εμφανίσεις: 450

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ