Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Δράσεις, εκδηλώσεις

Εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο   

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 8:30 πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων της Δ' τάξης προετοίμασαν και παρουσίασαν δρώμενα, με σκοπό να τιμήσουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που το 1974 έδωσαν τον δικό τους αγώνα για την επικράτηση της δημοκρατίας.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια του σχολείου κ. Αλέξη Αδαμαντία, η οποία καλωσόρισε το κοινό και ανέγνωσε το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την αξία της επετείου. Ακολούθως, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ' τάξης παρουσίασαν ένα θεατρικό έργο, στο οποίο αποτυπώνονταν οι συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα κατά την περίοδο της δικτατορίας των συνταγματαρχών. Οι εντυπωσιακές ερμηνείες των μαθητών/τριών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημά του.

Η χορωδία των μαθητών/τριών της ΣΤ' τάξης πλαισίωσε την εκδήλωση, ερμηνεύοντας με άψογο τρόπο τα τραγούδια που συνόδευαν την εξέγερση των φοιτητών.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, στους εκπαιδευτικούς της Δ' τάξης κ. Πολλάτου Σταματία, κ. Βέργαδου Κωνσταντίνα και στην εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής κ. Πλειώτα Σπάρτη για τη διδασκαλία των ρόλων και τη σκηνοθεσία και στη μουσικό του σχολείου κ. Μαρία Γκιοτσαλίτου για τη διεύθυνση της χορωδίας.


Σύνολο καταχωρίσεων: 150   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 20/11/2018   Εμφανίσεις: 460

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ