Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Διακρίσεις, έπαινοι

Έπαινος από τον εθελοντικό - μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»   

O εθελοντικός – μη κερδοσκοπικός οργανισμός «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» απένειμε έπαινο στη σχολική μας μονάδα για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών μας στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα. 
Επιπρόσθετα, ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του εν λόγω οργανισμού, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους/τις μαθητές/τριες, και τους/τις καλεί να επισκεφθούν το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 05/05/2017   Εμφανίσεις: 1913


Βράβευση του ιστότοπου του σχολείου στον Διαγωνισμό Edu Web Awards 2017   

Με έκδηλη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε για την εξαιρετική διάκριση του ιστότοπου του σχολείου μας, καθώς έλαβε το 3ο Βραβείο στην κατηγορία "Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Δημοτικά Ειδικά Σχολεία" του 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων “Edu Web Awards 2017”.

Οι άξονες και τα κριτήρια βάσει των οποίων αξιολογήθηκαν οι εκπαιδευτικοί ιστότοποι στον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων “Edu Web Awards 2017” είναι:
* Η ταυτότητα και η ενημέρωση του ιστότοπου (Στοιχεία επικοινωνίας, συνέπεια σκοπού – στόχων, συνεχής και τακτική ενημέρωση).
* Το περιεχόμενό του (Ποιότητα και ποσότητα, δυνατότητες αξιοποίησής του από το κοινό στο οποίο απευθύνεται, πρωτοτυπία).
* Η λειτουργικότητα διεπαφής, η αισθητική του και τα τεχνικά στοιχεία – δομή (Ευκολία στην πρόσβαση, δομή – πλοήγηση, απεικόνιση και άλλα τεχνικά στοιχεία).
* Τα προσωπικά δεδομένα και τα πνευματικά δικαιώματα (Τήρηση βασικών αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων και δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας).
* Η αλληλεπίδραση με τους χρήστες (Συνεχής συνεργασία – ενεργή συμμετοχή χρηστών, λειτουργία ως κοινότητα μάθησης και πρακτικής).

Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Αντώνης Κοκκονός, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα υποστήριξης του ιστότοπου όσο και στους/στις υπόλοιπους/ες εκπαιδευτικούς αλλά και στους/στις μαθητές/τριες του σχολείου που με τις δράσεις τους και τη συνεργασία τους δίνουν λόγο ύπαρξης αλλά και πλούσιο περιεχόμενο στον ιστότοπο από το 2009 μέχρι σήμερα.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 26/04/2017   Εμφανίσεις: 2217


Βράβευση των μαθητών/τριών του σχολείου που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο και Παγκ...   

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ.  Σοφίας και Ριζάρη, στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) η τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων στους/στις μαθητές/τριες που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για παιδία και εφήβους που προκήρυξε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2016.
Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν η μαθήτρια του σχολείου μας Καρβούνη Μαρία – Νεφέλη στον διαγωνισμό ποίησης μαθητών/τριών Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού και ο μαθητής Μαυρατζώτης Σπύρος στον διαγωνισμό διηγήματος μαθητών/τριών Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού.
Ειδικότερα, ο μαθητήςΣπύρος Μαυρατζώτης έλαβε τον Β΄ ΕΠΑΙΝΟ, για το διήγημα, με τίτλο με τίτλο «Εγώ και συ μαζί» και η μαθήτρια Μαρία – Νεφέλη  Καρβούνη έλαβε τον Γ΄ ΕΠΑΙΝΟ, για το ποίημα, με τίτλο «Αγάπες και αλμύρα».
Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Αντώνης Κοκκονός, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για παιδία και εφήβους της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2016. Επιπρόσθετα, εύχεται στη μαθήτρια και στον μαθητή που διακρίθηκαν "και εις ανώτερα" και στις εκπαιδευτικούς κ.κ. Αλιμήση Μαρία, Κρήτου Άννα, Ζαχαρίου Δέσποινα και Τραγά Παναγιώτα, οι οποίες συντόνισαν το έργο των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, να συνεχίσουν να υπηρετούν την εκπαίδευση με πάθος και δημιουργικότητα.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 20/03/2017   Εμφανίσεις: 2051


Βράβευση προγράμματος eTwinning Plus με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας   

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα eTwinning Plus, με τίτλο: “Welcome to our e-Calendar!” που υλοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Γ2 και Δ1 κατά το σχολικό έτος 2015-2016, με ιδρυτή – συντονιστή τον κ. Γεώργιο Πασταρματζή και συνεργάτιδα την κ. Αθανασία Ορφανού, βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, αναγνωρίζοντας έτσι την εργασία των εκπαιδευτικών, την εργασία των μαθητών/τριών και του σχολείου μας στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Αντώνης Κοκκονός, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες των περυσινών τμημάτων Γ2 και Δ1 που συμμεχείταν ενεργά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στον ιδρυτή – συντονιστή του προγράμματος, κ. Γεώργιο Πασταρματζή, στη συμμετέχουσα εκπαιδευτικό, κ. Αθανασία Ορφανού, καθώς και στους/στις υπόλοιπους/ες εκπαιδευτικούς του σχολείου που υποστήριξαν την υλοποίηση του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Στη συνέχεια παραθέτουμε την επιστολή της ομάδας eTwinning για τη βράβευση του προγράμματος: "Welcome to our e-Calendar!":

Αγαπητέ GEORGE PASTARMATZIS, 1st Primary School of Sparti
Αγαπητή SOYLA ORFANOU, 1st Primary School of Sparti

Βραβευτήκατε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning Plus "Welcome to our e-Calendar!". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγχαρητήρια! Βραβευτήκατε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning Plus "Welcome to our e-Calendar!". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net .
Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,
eTwinning Team


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 22/11/2016   Εμφανίσεις: 2545[1] 2 3 4 5 6 7 8 ...Mετάβαση στην
                    επόμενη σελίδα


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ