1

Με πολλή  χαρά  σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του σχολείου μας στον περιφερειακό διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής WRO HELLAS 2022 στην open κατηγορία:

Πρωτογενής Τομέας – Αγροτική Παραγωγή  | Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού.

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου στην Καλαμάτα στα εκπαιδευτήρια Μπουγά.

Το θέμα μας ήταν: Αυτοματισμοί σε έναν στάβλο αλόγων

Το όνομα της ομάδας μας : LEGOFRIENDS

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή της Ε΄τάξης: Νίκο Πασχαλίδη και στους μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης: Ελίνα Γιαννοπούλου, Γιώργο Μαγγαλούση, Όλγα Μπασουράκου, Τίνα Σαγιάννη και Ιωάννα Σταμέλου, που ύστερα από επίμονη προετοιμασία και προσπάθεια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πήραν την 5η θέση.

Προπονήτρια ήταν η κ. Μαρία Καψούλια (εκπαιδευτικός ΠΕ86)

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δημήτρη Σαγιάννη ( υπεύθυνο του τμήματος Sparti TechLab της Βιβλιοθήκη Σπάρτης) για τον δανεισμό των 2 kit  lego wedo 2.

Επίσης, πολλά ευχαριστώ στον κ. Νίκο Κατούνα, ιδιοκτήτη στάβλου στις Αμύκλες για τις πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή των αλόγων και τους αυτοματισμούς.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντριά μας, κ. Σταματία Πολλάτου, για την αμέριστη στήριξή της στην προσπάθειά μας, την κ. Αθηνά Σπανού (εκπαιδευτικό εικαστικών) για τις συμβουλές της, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου μας για την βοήθεια και την υπομονή του.   

 


Ανακοινώσεις

Περισσότερες Ανακοινώσεις