1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ

(από Τετάρτη 12 Μαΐου έως Δευτέρα 17 Μαΐου 2021)

 

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται όλοι/ες οι μαθητές/τριες της σχολικής μας μονάδας, μετά από αίτηση-δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους χωρίς προϋποθέσεις.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών από το Ολοήμερο Τμήμα μπορεί να γίνεται στις 15:00΄ ή στις 16:00΄ (αφού κατατεθεί κατά την εγγραφή του μαθητή στο Ολοήμερο, σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων).

Δύναται να συγκροτηθεί τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00), για υποδοχή (7:00΄-7:15΄) και ώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (7:15΄-8:00΄), εάν διαπιστωθεί σχετική ανάγκη. Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης είναι οι 10 μαθητές.

Μπορείτε να αποστείλετε την αίτηση-δήλωση στο σχολείο, από την Τετάρτη 12 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, είτε μέσω του παιδιού σας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                                                                      Η Διευθύντρια του Σχολείου

 

                                                                                                                                         Αλέξη Αδαμαντία, Μ.Α.

Συνημμένα:
Download this file (Aitisi_dilosi_eggrafis_oloimerou.pdf)Aitisi eggrafis olohmerou[ ]807 kB

Ανακοινώσεις

Περισσότερες Ανακοινώσεις