Σας γνωρίζουμε ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών/τριών στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2022-23 κατατίθενται από την  Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.

Για την εγγραφή στην Α’ τάξη απαιτούνται:

  • Αίτηση εγγραφής (μπορείτε να την εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του Σχολείου).
  • Βιβλιάριο Εμβολίων του Παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (συμπληρώνεται από τον παιδίατρο).
  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η Διεύθυνση Κατοικίας του/της μαθητή/τριας (λογαριασμός εταιρείας παροχής ενέργειας, ΔΕΥΑΣ, σταθερού τηλεφώνου, εκκαθαριστικού εφορίας, βεβαίωση Δήμου).

Στην αρχική σελίδα της ιστότοπου του σχολείου, πατώντας «Το σχολείο μας» και κατόπιν «Σχολική περιφέρεια», μπορείτε να δείτε τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

  • Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

Η υποβολή της αίτησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά γίνεται κατά προτίμηση με ηλεκτρονικά μέσα (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 Εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, σας παρακαλούμε να τοποθετήσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ένα φάκελο μεγέθους Α4 και  να τα παραδώσετε στη Διεύθυνση του Σχολείου, μετά από συνεννόηση (τηλ. 2731028044).

Επισημαίνεται ότι είναι απαραίτητη η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας (https://eody.gov.gr/loimoxi-apo-to-neo-koronoio-covid-19-odigies-profylaxis-gia-to-koino/ & https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/ ).

                                                                                                 Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                                                                        ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ

Συνημμένα:
Download this file (Egkuklios_eggrafon_2022.pdf)egyklios eggrafon 2022[Εγκύκλιος εγγραφών μαθητών Α΄ τάξης 2022-23]623 kB
Download this file (ΑΔΥΜ.pdf)ADYM[ΑΔΥΜ]236 kB
Download this file (Αίτηση για την εγγραφή στην Α τάξη.pdf)aitisi_eggrafis_2022_23[Αίτηση εγγραφής στην Α΄ τάξη 2022-23]408 kB
Download this file (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ.pdf)Anakoinosi_eggrafi_a_taxi_2022_23[Ανακοίνωση για τις εγγραφές στην Α΄ Τάξη 2022-23]446 kB

Ανακοινώσεις

Περισσότερες Ανακοινώσεις