Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Διακρίσεις, έπαινοι

Βράβευση εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών με την Ετικέτα Ποιότητας για το ευρωπαϊ...   

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, κ.κ. Δημήτριος Παππάς και Ελένη Παπαδόγιαννη, και οι μαθητές/τριες που κατά το σχολικό έτος 2012-2013 συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό έργο eTwinning «Στα ίχνη της παράδοσής μας», βραβεύτηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης προγραμμάτων eΤwinning με την «Ετικέτα Ποιότητας έργου eTwinning».
Οι Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning χορηγούνται στους/στις εκπαιδευτικούς που έχουν διεξάγει άριστα eTwinning έργα και υποδηλώνουν ότι το έργο έχει αγγίξει κάποια εθνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα.
Η Ετικέτα Ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους/στις μαθητές/τριες, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 01/10/2013   Εμφανίσεις: 2392


«Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους το 2013»: Απονομή επαίνου ...   

Απονομή επαίνου από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF για τη συμμετοχή μαθητών/τριών των τάξεων Β΄ και ΣΤ΄ του σχολείου μας στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους το 2013» που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και είχε αναγνωρισθεί από την Επιτροπή των Δικαιωμάτων του Παιδιού που εδρεύει στη Γενεύη ως το καλύτερο που υλοποιείται στη χώρα μας για την προώθηση των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 01/09/2013   Εμφανίσεις: 2133


Απονομή διπλώματος στο σχολείο μας για τη συμμετοχή έργου μαθήτριάς μας στη διεθ...   

Απονομή διπλώματος στο σχολείο μας για τη συμμετοχή έργου μαθήτριας της Δ΄ τάξης στη διεθνή έκθεση για παραδοσιακές ιστορίες “World of Tales 2013” του Διεθνούς Μουσείου Παιδικής Τέχνης του Varby στη Σουηδία.
Η μαθήτρια επέλεξε το παραδοσιακό παραμύθι, με τίτλο: «Το κατόρθωμα του Δάκρυ» και απεικόνισε σε ένα έργο ζωγραφικής περιγράφοντάς το παράλληλα με λίγα λόγια στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 01/09/2013   Εμφανίσεις: 1820


Έπαινος από τον εθελοντικό - μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»   

O εθελοντικός – μη κερδοσκοπικός οργανισμός «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» απένειμε έπαινο στη σχολική μας μονάδα για τη σημαντική συμμετοχή των μαθητών/τριών μας στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.
Επιπρόσθετα, ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του εν λόγω οργανισμού, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους/τις μαθητές/τριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, καθώς σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών το σχολείο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη στήριξη των παιδιών που υποστηρίζει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 17/05/2013   Εμφανίσεις: 2863Mετάβαση στην προηγούμενη σελίδα... 1 2 3 4 5 [6] 7 8 ...Mετάβαση στην
                    επόμενη σελίδα


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ