Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Διακρίσεις, έπαινοι

Βράβευση των μαθητριών του σχολείου που διακρίθηκαν στον 1o Πανελλήνιο και Παγκύ...   

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στην αίθουσα συνεδριάσεων «Μιχαήλας Αβέρωφ» της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας και Γενναδίου 8, 7ος όροφος) η τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων στους/στις μαθητές/τριες που διακρίθηκαν στον 1ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για παιδιά και εφήβους της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2012.
Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν οι μαθήτριες Ολαρίου Λαρίσα, Κολοβού Παναγιώτα και Παπατσίρου Χριστίνα στην ποίηση από μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων.
Ειδικότερα, η μαθήτρια Ολαρίου Λαρίσα, με το ποίημά της «Θάλασσα» έλαβε το 3ο βραβείο ποίησης στην κατηγορία μαθητές/τριες Δημοτικού Σχολείου. Η μαθήτρια Παπατσίρου Χριστίνα με το ποίημά της «Το μαγικό ραβδί» έλαβε τον Β΄ έπαινο ποίησης στην κατηγορία μαθητές/τριες Δημοτικού Σχολείου και η μαθήτρια Κολοβού Παναγιώτα, με το ποίημά της «Νύχτα» έλαβε τον Β΄ έπαινο ποίησης στην κατηγορία μαθητές/τριες Δημοτικού Σχολείου (ισοβάθμησε με το ποίημα «Το μαγικό ραβδί»).
Στην τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνος Τζιαβάρας, η βουλευτής Λακωνίας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, λογοτέχνες, εκπαιδευτικοί, καθώς και οι τιμώμενοι/ες βραβευθέντες/εισες μαθητές/τριες με τους γονείς τους. Από το σχολείο μας, παρέστησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι, ο Διευθυντής κ. Αντώνιος Κοκκονός, ο Υποδιευθυντής κ. Γεώργιος Μανωλόπουλος και ο εκπαιδευτικός κ. Παππάς Δημήτριος.
Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Αντώνιος Κοκκονός, παρέλαβε τιμητικό δίπλωμα για τη συμμετοχή και τη διάκριση των μαθητών/τριών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα για τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ο εκπαιδευτικός, κ. Δημήτριος Παππάς, παρέλαβε τιμητικό δίπλωμα για το συντονισμό του έργου των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, παραθέτουμε τα ποιήματα των τριών μαθητριών του σχολείου μας που έλαβαν τις παραπάνω αναφερόμενες διακρίσεις.
Σημείωση: τα στοιχεία των μαθητριών που διακρίθηκαν αναφέρονται κατόπιν σχετικής έγκρισης από τους γονείς τους.

bullet Ολαρίου-Αριτόν Λαρίσα-Ελένη: "Η θάλασσα"

bullet Παπατσίρου Χριστίνα: "Το μαγικό ραβδί"

bullet Κολοβού Παναγιώτα: "Νύχτα"


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 20/03/2013   Εμφανίσεις: 7107


Συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειακού Δ/ντή Π.Ε. και Δ.Ε. Πελοποννήσου προς το...   

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π.Ε. και Δ.Ε. Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Μισθός, εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τους/τις μαθητές/τριες και τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κ. Δημήτριο Παππά, για τη συμμετοχή και βράβευσή τους στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης 2012, που προκήρυξε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών για το 2012 και τους εύχεται καλή πρόοδο.

Επιπρόσθετα, επισημαίνει ότι η συμμετοχή σε Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς συμβάλλει στην πνευματική και ψυχική καλλιέργεια, αναδεικνύει ποιοτικά στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας και βοηθά στη δημιουργία ατόμων υπεύθυνων και δημιουργικών, χρήσιμων στην κοινωνία μας.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 22/02/2013   Εμφανίσεις: 1760


Διάκριση μαθητριών του σχολείου στον 1o Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Δια...   

Oι μαθήτριες του σχολείου μας Κολοβού Παναγιώτα, Ολαρίου Λαρίσα και Παπατσίρου Χριστίνα διακρίθηκαν στον 1o Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης που προκήρυξε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2012, καταλαμβάνοντας τις τρεις (3) από τις έξι (6) θέσεις στην κατηγορία των Δημοτικών Σχολείων. 

Η τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Μιχαήλας Αβέρωφ» της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας και Γενναδίου 8, 7ος όροφος) και έχουν προσκληθεί σε αυτή οι διακριθείσες μαθήτριες με τους γονείς τους, ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός και ο Διευθυντής του Σχολείου. 

Για πληρέστερη ενημέρωσή σας, αναφέρουμε ότι στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2012, συμμετείχαν έντεκα (11) μαθητές/τριες του σχολείου μας, οι οποίοι/ες με συντονιστή τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κ. Δημήτριο Παππά, εργάστηκαν συστηματικά και δημιούργησαν ένα (1) ποίημα ο/η καθένας/μιά, γραμμένο με ομοιοκαταληξία ή με ελεύθερο τρόπο, έως τριάντα στίχους, στην ελληνική γλώσσα και θέμα ελεύθερο. Στη συνέχεια, οι μαθητές/τριες υπέβαλαν τα έργα τους με ψευδώνυμο στην Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών προς κρίση.
Η Διεύθυνση του σχολείου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2012. Επιπρόσθετα, εύχεται στις διακριθείσες μαθήτριες "και εις ανώτερα" και στον εκπαιδευτικό κ. Δημήτριο Παππά, ο οποίος συντόνισε το έργο των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, να συνεχίσει να υπηρετεί την εκπαίδευση με πάθος και δημιουργικότητα.
Σημείωση: Τα στοιχεία των μαθητριών που διακρίθηκαν αναφέρονται κατόπιν σχετικής έγκρισης από τους γονείς τους.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 18/02/2013   Εμφανίσεις: 4068


Διακριθέντες/εισες μαθητές/τριες στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδ...   

Στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, συμμετείχαν πενήντα τρεις (53) μαθητές/τριες των τάξεων Ε' και ΣΤ' της σχολικής μας μονάδας, εκ των οποίων, διακρίθηκαν δεκατέσσερις (14) μαθητές/τριες της Ε΄τάξης και δεκαέξι (16) μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης.
Η Διεύθυνση του Σχολείου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους/στις διακριθέντες/εισες μαθητές/τριες και στους/στις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον μαθηματικό διαγωνισμό, καθώς και στους/στις εκπαιδευτικούς των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ που υποστήριξαν τους/τις μαθητές/τριες που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στον εν λόγω μαθηματικό διαγωνισμό.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 05/05/2012   Εμφανίσεις: 1660Mετάβαση στην προηγούμενη σελίδα... 1 2 3 4 5 6 [7] 8 ...Mετάβαση στην
                    επόμενη σελίδα


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ