Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Διακρίσεις, έπαινοι

Το έργο Digital Stories (Ψηφιακές Ιστορίες) βραβεύτηκε στον διεθνή διαγωνισμό ME...   

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το eΤwinning έργο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης και του Σχολείου Vuorentaustan της Φινλανδίας, με τίτλο: "Digital Stories" (“Ψηφιακές Ιστορίες”) έλαβε το ειδικό βραβείο "Special Prize for European Collaboration in the creation of Educational Media 2014" στον διεθνή διαγωνισμό MEDEA Awards 2014.
Τα ονόματα των νικητών έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο συνέδριο “Media & Learning 2014” που πραγματοποιήθηκε στις 20-21 Νοεμβρίου 2014 στο Φλαμανδικό Υπουργείο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στις Βρυξέλλες.
Φέτος, συμμετείχαν στον διαγωνισμό MEDEA Awards 2014 διακόσια τριάντα επτά (237) έργα από είκοσι εννέα (29) χώρες.
Το έργο του σχολείου μας παρουσίασε η κ. Μιράντα Κουμανάκου, συντονίστρια - υπεύθυνη του προγράμματος.

Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζονται άριστα παραδείγματα οπτικοακουστικών μέσων στην εκπαίδευση που προκύπτουν από τη συνεργασία θεσμικών οργάνων ή οργανισμών σε δύο (2) ή περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και ο αντίκτυπος που μπορεί να έχει αυτή η συνεργασία στη βελτίωση της κατανόησης και την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής διάστασης.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Αντώνης Κοκκονός, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες της περυσινής Β΄ τάξης που δημιούργησαν τις εξαιρετικές ψηφιακές δημιουργίες και συνεργάστηκαν με υποδειγματικό τρόπο με τους/τις Φινλανδούς/ες μαθητές/τριες, στην συντονίστρα - υπεύθυνη του προγράμματος, κ. Μιράντα Κουμανάκου, καθώς και στις συμμετέχουσες εκπαιδευτικούς κ.κ. Βιδάλη Μαριγώ, Βούλγαρη Σταματία και Οικονόμου Μαρία.

Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΙΘ με θέμα “Πανευρωπαική Bράβευση της Ελλάδας στα MEDEA Αwards 2014" (24/11/2014 )

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning “Digital Stories” – «Ψηφιακές ιστορίες»


Σύνολο καταχωρίσεων: 29   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 22/11/2014   Εμφανίσεις: 6555

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ