Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Διακρίσεις, έπαινοι

Διάκριση του ιστότοπου της σχολικής μας μονάδας στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκ...   

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ενημερώνουμε ότι ο ιστότοπος του σχολείου μας έλαβε Ειδικό Έπαινο στην κατηγορία "Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Δημοτικά Ειδικά Σχολεία" του 7ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων “Edu Web Awards 2015”. Στην κατηγορία "Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Δημοτικά Ειδικά Σχολεία", είχαν δηλώσει συμμετοχή και αξιολογήθηκαν 180 ιστότοποι.
Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να σημειωθεί πως λόγω του ότι ο Διευθυντής του Σχολείου και δημιουργός του ιστότοπου συμμετείχε με την ιδιότητα του αξιολογητή Α΄ και Β΄ επιπέδου στον διαγωνισμό, η συμμετοχή του Σχολείου ήταν εξ ορισμού εκτός συναγωνισμού - βραβείων, λόγω ασυμβίβαστου (όπως ρητά αναφερόταν στους όρους του διαγωνισμού).
Οι άξονες και τα κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ιστότοπων στον 7ο ΔΕΕΙ (2015) είναι:
• Η ταυτότητα και η ενημέρωση του ιστότοπου (Στοιχεία επικοινωνίας, συνέπεια σκοπού – στόχων, συνεχής και τακτική ενημέρωση).
• Το περιεχόμενό του (Ποιότητα και ποσότητα, δυνατότητες αξιοποίησής του από το κοινό στο οποίο απευθύνεται, πρωτοτυπία).
• Η λειτουργικότητα διεπαφής, η αισθητική του και τα τεχνικά στοιχεία – δομή (Ευκολία στην πρόσβαση, δομή – πλοήγηση, απεικόνιση και άλλα τεχνικά στοιχεία).
• Τα προσωπικά δεδομένα (Τήρηση βασικών αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων και δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας).
• Η αλληλεπίδραση με τους χρήστες (Συνεχής συνεργασία – ενεργή συμμετοχή χρηστών, λειτουργία ως κοινότητα μάθησης και πρακτικής).

Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Αντώνης Κοκκονός, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα υποστήριξης του ιστότοπου (κ.κ. Κοτινοπούλου Μελίνα, Παλασοπούλου Παναγιώτα, Παππά Δημήτρη, Ρουσσοπούλου Αθανασία και Χριστάκη Αγγέλα), όσο και στους/στις υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου που υποστηρίξαν στην πράξη την όλη προσπάθεια παρέχοντας ακούραστα υλικό προς ανάρτηση από τις δραστηριότητές τους.


Σύνολο καταχωρίσεων: 29   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 26/06/2015   Εμφανίσεις: 2302

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ