Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Διακρίσεις, έπαινοι

Βράβευση προγράμματος eTwinning Plus με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας   

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα eTwinning Plus, με τίτλο: “Welcome to our e-Calendar!” που υλοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Γ2 και Δ1 κατά το σχολικό έτος 2015-2016, με ιδρυτή – συντονιστή τον κ. Γεώργιο Πασταρματζή και συνεργάτιδα την κ. Αθανασία Ορφανού, βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, αναγνωρίζοντας έτσι την εργασία των εκπαιδευτικών, την εργασία των μαθητών/τριών και του σχολείου μας στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Αντώνης Κοκκονός, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες των περυσινών τμημάτων Γ2 και Δ1 που συμμεχείταν ενεργά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στον ιδρυτή – συντονιστή του προγράμματος, κ. Γεώργιο Πασταρματζή, στη συμμετέχουσα εκπαιδευτικό, κ. Αθανασία Ορφανού, καθώς και στους/στις υπόλοιπους/ες εκπαιδευτικούς του σχολείου που υποστήριξαν την υλοποίηση του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Στη συνέχεια παραθέτουμε την επιστολή της ομάδας eTwinning για τη βράβευση του προγράμματος: "Welcome to our e-Calendar!":

Αγαπητέ GEORGE PASTARMATZIS, 1st Primary School of Sparti
Αγαπητή SOYLA ORFANOU, 1st Primary School of Sparti

Βραβευτήκατε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning Plus "Welcome to our e-Calendar!". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγχαρητήρια! Βραβευτήκατε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning Plus "Welcome to our e-Calendar!". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net .
Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,
eTwinning Team


Σύνολο καταχωρίσεων: 29   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 22/11/2016   Εμφανίσεις: 2704

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ