Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Διακρίσεις, έπαινοι

Βράβευση των μαθητών/τριών του σχολείου που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο και Παγκ...   

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ.  Σοφίας και Ριζάρη, στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) η τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων στους/στις μαθητές/τριες που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για παιδία και εφήβους που προκήρυξε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2016.
Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν η μαθήτρια του σχολείου μας Καρβούνη Μαρία – Νεφέλη στον διαγωνισμό ποίησης μαθητών/τριών Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού και ο μαθητής Μαυρατζώτης Σπύρος στον διαγωνισμό διηγήματος μαθητών/τριών Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού.
Ειδικότερα, ο μαθητήςΣπύρος Μαυρατζώτης έλαβε τον Β΄ ΕΠΑΙΝΟ, για το διήγημα, με τίτλο με τίτλο «Εγώ και συ μαζί» και η μαθήτρια Μαρία – Νεφέλη  Καρβούνη έλαβε τον Γ΄ ΕΠΑΙΝΟ, για το ποίημα, με τίτλο «Αγάπες και αλμύρα».
Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Αντώνης Κοκκονός, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για παιδία και εφήβους της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2016. Επιπρόσθετα, εύχεται στη μαθήτρια και στον μαθητή που διακρίθηκαν "και εις ανώτερα" και στις εκπαιδευτικούς κ.κ. Αλιμήση Μαρία, Κρήτου Άννα, Ζαχαρίου Δέσποινα και Τραγά Παναγιώτα, οι οποίες συντόνισαν το έργο των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, να συνεχίσουν να υπηρετούν την εκπαίδευση με πάθος και δημιουργικότητα.


Σύνολο καταχωρίσεων: 29   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 20/03/2017   Εμφανίσεις: 2213

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ