Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Δράσεις, εκδηλώσεις

Η γιορτή των Χριστουγέννων στο 1ο Δ.Σ. Σπάρτης   

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στις 8:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' τάξης παρουσίασαν δρώμενα που διασκέδασαν το κοινό, μεταδίδοντας το πνεύμα των εορταστικών ημέρων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της διευθύντριας του σχολείου κ. Αλέξη Αδαμαντίας. Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' τάξης παρουσίασαν το θεατρικό έργο "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες", που βασίζεται στο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά: "Ο Αϊ Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους". Οι άριστες ερμηνείες των μικρών ηθοποιών σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά μουσικοχορευτικά στοιχεία, ξεσήκωσαν το κοινό της εκδήλωσης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε' τάξης συμμετείχαν στη χορωδία του σχολείου τραγουδώντας εορταστικά τραγούδια, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού μουσικής κ. Γκιοτσαλίτου Μαρίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις εκπαιδευτικούς της Γ' τάξης κ. Δημητρίου Αθηνά και κ. Χριστάκη Αγγέλλα για τη διδασκαλία των ρόλων και τη σκηνοθεσία, καθώς και σε κάθε μαθητή/τρια που συμμετείχε στα θεατρικά δρώμενα και στη χορωδία του σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου και πρώην Διευθυντής του σχολείου κ. Αντώνης Κοκκονός, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές προς μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς.


Σύνολο καταχωρίσεων: 150   |    Ανάρτηση: Ομάδα Υποστήριξης Ιστότοπου, 22/12/2018   Εμφανίσεις: 484

                                                               Προβολή όλων | Επιστροφή


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ