Αρχική σελίδα | Χάρτης πλοήγησης | Σύνδεση
linelineline

Η εφημερίδα μας

Τα πρωτοτυπάκια : εφημερίδα των μαθητών/τριών της Β΄ τάξης   

Οι μαθητές/τριες της δευτέρας τάξης κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015, δημιούργησαν τη δική τους μαθητική εφημερίδα, με τίτλο: «Τα Πρωτοτυπάκια». Οι μαθητές/τριες εργάστηκαν ατομικά ή σε συνεργασία με συμμαθητές/τριές τους και δημιούργησαν μία ετήσια έκδοση που αξίζει να τη διαβάσετε.
Το υλικό της εφημερίδας προέρχεται από εργασίες μαθητών/τριών ή και υλικό που αναζήτησαν οι ίδιοι/ες οι μαθητές/τριες και βρήκαν από διάφορες πηγές (διαδίκτυο, εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λπ.) και διαμόρφωσαν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών στην τάξη.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 15/06/2015   Εμφανίσεις: 2052


Ισότητα: η εφημερίδα των μαθητών-τριών του Ε1    

Οι μαθητές/τριες του πρώτου τμήματος της πέμπτης τάξης δημιούργησαν τη δική τους εφημερίδα, με τίτλο: «ΙΣΟΤΗΤΑ». Οι μαθητές/τριες εργάστηκαν ατομικά ή σε συνεργασία με συμμαθητές/τριές τους και δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο τεύχος που αξίζει να το διαβάσετε.
Πατήστε εδώ για να δείτε το 1ο τεύχος της εφημερίδας


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 20/05/2015   Εμφανίσεις: 2381


Η εφημερίδα μας: Γ΄ τάξη   

Με αφορμή σχετική ενότητα του μαθήματος της Γλώσσας οι μαθητές/τριες της τρίτης τάξης δημιούργησαν τη δική τους εφημερίδα. Κάθε μαθητής/τρια είχε τη δυνατότητα να εργαστεί ατομικά ή σε συνεργασία με συμμαθητές/τριές του/της για τη δημιουργία της εφημερίδας.
Στη συνέχεια παρατίθενται αντιπροσωπευτικά έργα των μαθητών/τριών.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 28/02/2013   Εμφανίσεις: 3974


Η δική μας εφημερίδα: Β΄ τάξη    

Οι ενότητες της Γλώσσας μας παρότρυναν να δημιουργήσουμε τη δική μας εφημερίδα. Με συζήτηση προτάθηκε ο τίτλος της: "Τα μολύβια του τεμπέλη". Ο καθένας μας ανέλαβε να γράψει και να ζωγραφίσει ένα από τα παρακάτω θέματα: παρουσίαση βιβλίου, τουριστικό οδηγό, οδηγίες για κατασκευές, παιχνίδια παλιά, ζώα κ.ά. Στο τέλος διαμορφώθηκαν με απλό τρόπο οι σελίδες της εφημερίδας. Μας γέμισε χαρά η συμμετοχή όλων μας.


Ανάρτηση: Ομάδα υποστήριξης ιστότοπου, 15/06/2010   Εμφανίσεις: 3610Mετάβαση στην προηγούμενη σελίδα... 1 [2]


ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ