Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.  Φ.6/31399/Δ1/ 18-03-2022 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., παρατείνονται οι εγγραφές μαθητών/τριών στα δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2022-23, μέχρι και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα χωρίς προϋποθέσεις, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορεί να γίνεται στις 15:00΄ ή στις 16:00΄, αφού κατατεθεί κατά την εγγραφή τους, σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους.

Δύναται να συγκροτηθεί τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00΄-8:00΄), εάν διαπιστωθεί σχετική ανάγκη. Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες και φοιτούν στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης είναι οι 10 μαθητές.

                                                                                                       Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

                                                                                                               ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ

Συνημμένα:
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.pdf)aitisi_eggrafis_oloimero_2022_23[Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα 2022-23]784 kB
Download this file (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ.pdf)Anakoinosi_eggrafi_oloimero_2022_23[Ανακοίνωση για τις εγγραφές στο Ολοήμερο Πρόγραμμα 2022-23]404 kB

Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια της ομαλής επανόδου των μαθητών/τριών στο σχολείο, ισχύει νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως περιγράφεται παρακάτω:

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 έως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των δύο πρώτων εβδομάδων επαναλειτουργίας των σχολείων.

Την πρώτη εβδομάδα (10/1 έως 15/1) το self- test θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1), ενώ για τις επόμενες εβδομάδες το self-test θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης και της Παρασκευής στο σχολείο.

Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη, καθώς και για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.

Βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν όλοι/ες οι μαθητές/τριες, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί.

Η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες καταχωρίζεται στη πλατφόρμα edupass.gov.gr, από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.

Για περαιτέρω ενημέρωσή σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο του ΥΠΑΙΘ:

https://www.minedu.gov.gr/news/51109-05-01-22-erotiseis-apantiseis-gia-ti-leitourgia-ton-sxoleion

                                                                           

                                                                                                                        Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Σας γνωρίζουμε ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών/τριών στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2022-23 κατατίθενται από την  Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.

Για την εγγραφή στην Α’ τάξη απαιτούνται:

  • Αίτηση εγγραφής (μπορείτε να την εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του Σχολείου).
  • Βιβλιάριο Εμβολίων του Παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (συμπληρώνεται από τον παιδίατρο).
  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η Διεύθυνση Κατοικίας του/της μαθητή/τριας (λογαριασμός εταιρείας παροχής ενέργειας, ΔΕΥΑΣ, σταθερού τηλεφώνου, εκκαθαριστικού εφορίας, βεβαίωση Δήμου).

Στην αρχική σελίδα της ιστότοπου του σχολείου, πατώντας «Το σχολείο μας» και κατόπιν «Σχολική περιφέρεια», μπορείτε να δείτε τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

  • Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

Η υποβολή της αίτησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά γίνεται κατά προτίμηση με ηλεκτρονικά μέσα (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 Εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, σας παρακαλούμε να τοποθετήσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ένα φάκελο μεγέθους Α4 και  να τα παραδώσετε στη Διεύθυνση του Σχολείου, μετά από συνεννόηση (τηλ. 2731028044).

Επισημαίνεται ότι είναι απαραίτητη η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας (https://eody.gov.gr/loimoxi-apo-to-neo-koronoio-covid-19-odigies-profylaxis-gia-to-koino/ & https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/ ).

                                                                                                 Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                                                                        ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ

Συνημμένα:
Download this file (Egkuklios_eggrafon_2022.pdf)egyklios eggrafon 2022[Εγκύκλιος εγγραφών μαθητών Α΄ τάξης 2022-23]623 kB
Download this file (ΑΔΥΜ.pdf)ADYM[ΑΔΥΜ]236 kB
Download this file (Αίτηση για την εγγραφή στην Α τάξη.pdf)aitisi_eggrafis_2022_23[Αίτηση εγγραφής στην Α΄ τάξη 2022-23]408 kB
Download this file (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ.pdf)Anakoinosi_eggrafi_a_taxi_2022_23[Ανακοίνωση για τις εγγραφές στην Α΄ Τάξη 2022-23]446 kB

                                                                                                                               

                                                                                                                                      από τη διεύθυνση

Σελίδα 1 από 7

Ανακοινώσεις

Περισσότερες Ανακοινώσεις