Την Τετάρτη 15-01-2020 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εσπερίδα, με στόχο την υποστήριξη του γονεϊκού ρόλου και την ενδυνάμωση των σχέσεων σχολείου και οικογένειας. Θέματα της εσπερίδας ήταν: «Το έργο του σχολείου, ο ρόλος των γονέων & κηδεμόνων και η συνεργασία σχολείου-οικογένειας», με εισηγητή τον κ. Αντώνιο Κοκκονό, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 Δασκάλων της 4ης Ενότητας Δημοτικών Σχολείων του ΠΕ.ΚΕ.Σ. Πελοποννήσου και «Το έργο του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης. Ο υποστηρικτικός του ρόλος στη σχέση σχολείου-οικογένειας», με εισηγήτρια την κ. Πατρικάκου Φωτεινή, Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ. Λακωνίας.

Την εσπερίδα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου και επιθυμία όλων ήταν να επαναλαμβάνονται τακτικά τέτοιες συναντήσεις και κυρίως οι εποικοδομητικές συζητήσεις που τις ακολουθούν.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου και τους δύο εισηγητές για την ενημερωτική αυτή συνάντηση.

Ανακοινώσεις

Περισσότερες Ανακοινώσεις