Σας γνωρίζουμε  ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός με την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 08:30΄  π.μ. Την τελετή θα παρακολουθήσουν η Διευθύντρια του Σχολείου, οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, καθώς και οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄  τάξης.

Μετά το πέρας της τελετής, ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Σχολείο στις 08:15΄ π.μ., (με μάσκα, δήλωση αρνητικού self-test και τηρώντας τις αποστάσεις) και θα κατευθυνθούν στις τάξεις τους. Χρειάζεται να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα, προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία. Η αποχώρηση θα γίνει σταδιακά  ξεκινώντας από την Α΄   τάξη  στις  09:15΄  π.μ. .

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι για την πρώτη εβδομάδα η επίδειξη των self-tests θα γίνει Δευτέρα και Πέμπτη ενώ από την επόμενη εβδομάδα και στο εξής, Τρίτη και Παρασκευή.

Προσοχή! Η επίδειξη των αποτελεσμάτων των self-tests θα γίνεται στην είσοδο του σχολείου.

Από την Τρίτη 14-09-2021 το σχολείο θα λειτουργήσει με πλήρες πρόγραμμα: Πρωινή ζώνη (07:00΄ - 08:00΄ ), Υποχρεωτική ζώνη (08:15΄ - 13:15΄ ), Ολοήμερο ( 13:25΄ - 16:00΄ ).

 

Καλή Σχολική Χρονιά, με υγεία και δύναμη!

 

Ανακοινώσεις

Περισσότερες Ανακοινώσεις